Dostava

Kako dobim naročene artikle?

Naročene artikle Vam lahko preko pogodbene dostavljalne službe dostavimo na dom, možen pa je tudi brezplačen osebni prevzem v poslovalnici podjetja.

Način in naslov dostave izberete ob naročilu.

Dostava na naslov

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika.

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom.

V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo s pogodbeno dostavno službo. Trenutno je to Pošta Slovenije.

Osebni prevzem

Naročene artikle lahko brezplačno prevzamete osebno v naši poslovalnici v Logatcu, takoj, ko jih prejmemo na zalogo.

Dobavni rok je odvisen od posameznih izdelkov, zato Vas bomo o možnem času prevzema predhodno obvestili po telefonu oziroma e-pošti.

Prevzem je možen med delovniki od 8:00 do 15:00 v naši poslovalnici:

Poslovna enota Logatec (osebni prevzem):
Masterplast d.o.o.
Obrtna cona Logatec 9
1370 Logatec

Kdaj dobim naročene artikle?

Rok dobave izdelkov je ponavadi 2-3 dni, žal pa je odvisen seveda od dobavitelja posameznega artikla. Približen rok dobave vsakega artikla je označen v podrobnostih o izdelku.

Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas v skladišču. 

V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v vašem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakali dalj časa, Vam lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem Vas obvestimo po e-pošti ali po telefonu.

Stroški dostave

Strošek dostave v Sloveniji znaša 3,90 EUR + DDV pri nakupih v vrednosti do 75 EUR.

Ob nakupu nad 75,00 EUR Vam ponujamo brezplačno dostavo, kjer stroške dostave krije podjetje Masterplast d.o.o.

Poštnina je enaka, ne glede na količino naročila (1 žarnica ali 10 žarnic).

V primeru, da je pošiljka poslana po povzetju preko Pošte Slovenije, se strošek poštnine poveča za višino provizije za storitev plačila, ki vam jo zaračuna Pošta Slovenije.

na vrh